صبحانه: مهم
ترین وعده غذایی است که باید در ساعات اولیه روز مصرف شود و هر چه به ظهر
نزدیکتر شود اثر معکوس خواهد داشت، یعنی به جای این که با گرمی و تری خود
باعث خونسازی شود، با سردی و خشکی باعث غلظت خون خواهد شد و از نظر نوع
غذای مصرفی در وعده صبحانه، عسل یا مربا (خانگی)،خامه (محلی) و یا غذاهای
پختنی مثل کله پاچه، حلیم، آش و عدسی پیشنهاد میشود.
ناهار: بدترین وعده غذایی است که متأسفانه در حال حاضر فقط طبق عادت خورده میشود و همان طور که در بالا گفته شد باعث غلظت خون هم مییشود و پیشنهاد میشود که اگر
هم
گرسنگی بر بدن عارض شد، در حد سد جوع یعنی فقط در حد رفع گرسنگی غذا صرف
شود و نه بیشتر، اما در مورد نوع غذای ظهر بهتر است از مقداری سالاد و
سیبزمینی و همین طور در روزهای دیگر هفته برای تنوع، ماست و در وعده ظهر
ماست یا سالاد و سبزی حتماً گنجانده شود.در صورتی که مجبور به خوردن ناهار
شدید، حتما پس از خوردن ناهار حداقل پانزده دقیقه دراز بکشید.
با
توجه به تولید اخلاط فاسده در وعده ظهر از خوردن عدس پلو در ظهر به شدت
پرهیز شود، اما در صورت مصرف، با سبزی فراوان و ماست و نعناع مصرف شود، تا
اثر سوء آن را برطرف یا خنثی سازد.
[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]
نظرات شما عزیزان:
تاريخ : 26 ارديبهشت 1394
| 19:36 | نویسنده : ابوالفضل بهرام نژاد |